Фотошпалери і шпалери, блог про дизайн інтер'єру

Як вибрати якісні шпалери для дому

Вибрати якісні шпалери для дому насправді дуже просто. У цій статті ви дізнаєтесь, на що варто звернути увагу при виборі шпалер.

Читати далі

Фотообої в спальні: 5 модних трендів

Дизайнери фабрики домашнього декору Eco Oboi розповіли про основні тенденції і способах використання фотошпалер в інтер'єрі спальні.

Читати далі

Чорно-білі фотообої - вибір сезону 2020 року.

Як поєднувати чорно-білі фотообої?

Як вибрати чорно-білі фотообої?

Радять дизайнери фабрики домашнього декору.

Читати далі

Як доглядати за фотошторами?


Які способи догляду за фотошторами?
Як прати фотоштори?
Відповідають фахівці нашої студії!

Читати далі

Вибираємо фотообої в зал: основні тенденції 2020 року

Де можна поклеїти фотообої у залі.

Які фотошпалери вибрати в зал.

Розповідають фахівці студії домашнього декору Eco Oboi.

Читати далі

Як зробити ремонт в східному стилі своїми руками?


Які основні характеристики східного стилю?
Які висловити національні особливості східних країн, використовуючи фотошпалери?
Як відтворити східний стиль в інтер'єрі використовуючи фотошпалери?

Фахівці Еко Шпалери дадуть відповіді на всі питання!

Читати далі

Дешевий ремонт стін в 2020 - 3 простих кроки


Як уникнути зайвих витрат під час ремонту?
Як правильно поєднувати шпалери?
Як клеїти шпалери?

 

Фахівці Еко Шпалери дадуть відповіді на всі питання!

 

Читати далі

Фотошпалери - тренд весни 2020
 
Які тренди в дизайні інтер'єру актуальні навесні 2020?

Як створити весняний дизайн в інтер'єрі квартири?

Фахівці компанії Еко Шпалери дадуть відповідь на ці питання.

Читати далі
Показать еще статьи!

Показано 1 - 8 из 39 статей на сторінці 1

У цьому розділі ви знайдете рекомендації по дизайну інтер'єру


  Цей блог про тренди 2019 року в дизайні інтер'єру, про дизайн та ремонті в цілому. Кожна людина хоче, щоб його будинок виглядав красиво. Однак в процесі ремонту люди часто стикаються з труднощами по в оформленні інтер'єру. У цьому допоможе наш будівельний блог, в якому ми регулярно публікуємо цікавлять інформацію дизайні інтер'єру.

У цьому розділі ви знайдете:
• актуальні тенденції в дизайні інтер'єру 2019 роки;
• рекомендації по дизайну інтер'єру;
• інформацію про різні стилі інтер'єру;
• поради по ремонту.
На сторінках нашого блогу ви зможете ознайомитися з основними стилями інтер'єру, дізнатися які види шпалер існують, і чим вони відрізняються крім зображень. Наші поради допоможуть вам правильно комбінувати колірну гаму в інтер'єрі, підбирати фотошпалери до різних типів приміщень, скорегувати недоліки планування і багато іншого.

Блог про дизайн - джерело натхнення

  Блог про інтер'єрного дизайну - це хороша можливість бути в курсі щодо нових матеріалів і сучасних прийомів оформлення приміщень. Якщо ви хочете зробити ремонт, але ще не визначилися з дизайном приміщення, в нашому блозі ви знайдете красиві фотографії з елегантними і надихаючими прикладами оформлення інтер'єру.

Ми регулярно публікуємо матеріали, надаємо тільки корисну та актуальну інформацію. Якщо у вас є питання по ремонту, ви можете задати його нашим дизайнерам за допомогою форми зворотного зв'язку в соціальних мережах. Наша команда відповість на них, або підготує тематичну публікацію.

Ви також можете пропонувати свої теми, присвячені дизайну інтер'єру. Ми з задоволенням напишемо по ній матеріал. Ми намагаємося, щоб наш блог про ремонт в будинку був інформативним і корисним!

У нашому інтернет магазині великий вибір різних елементів декору інтер'єру. Ви можете ознайомитися з нашою продукцією на сторінках каталогу фотошпалер, колекцій шпалер і колекцій фотоштор. Фабрика домашнього декору пропонує вибрати цікаві товари для інтер'єру будинку і квартири, кабінету, ванної, дитячої або спальні. Виможете вибрати фотошпалери або фотоштори для кухні, студії або вітальні. Можна вибрати шпалери для магазину, ресторану або бару.

В каталозі фотошпалер ви можете обрати вашу категорію 3Д, в якій представлені фотошпалери із зображенням 3д квітів, 3д композицій, 3д фігур або 3д візерунків. Серед рубрики фотошпалери квіти цікавими рішеннями в Інтер'єр будуть фотошпалери з орхідеями, квітучими деревами, лавандовими полями або маками. Серед дитячих фотошпалер вампонравятся варіантв для хлопчиків або дівчаток, картинки казкової країни або морських мешканців і фотошпалери для самих маленьких. Також користуються попитом категорії розширюючі простір, природа, фрески, арт, карти світу та чорно-білі. У рубриці море ви знайдете зображення пляжів, морського узбережжя, підводного світу або кораблів. Любителям міських пейзажів прийдется до смаку фотошпалери із зображенням сучасного міста, Парижа, Лондона чи Венеції. Цікавими рішеннями для інтер'єру можуть стати фотошпалери з графіті, візерунками чи абстрактними малюнками.

Відвідайте в нашому інтернет магазині розділ Шпалери. У ньому ви зможете вибрати і купити шпалери з візерунками і квітами патерн, шпалери 3Д, рослини або дитячі шпалери. Можна вибрати архітектурні малюнки або зображення їжі і напоїв. Визначити масштаб і деталізацію зображення на рулоні таких шпалер ви можете самостійно, в залежності від приміщень, дизайну інтер'єру та купити вподобаний варіант.

Якщо у вас виникли питання - телефонуйте нам і менеджери нашої фабрики нададуть всю необхідну інформацію, проконсультують вас і допоможуть з вибором.

Підпишись на наш Telegram та Twitter. Надсилаємо тільки краще!