Стиль модерн в інтер'єрі 2020 року - Кращі ідеї інтер'єру


   Тренд 2020 року в інтер'єрі є стиль модерн. Фахівці ТМ ЕКО Усі творці розповідають, як створити ефектний дизайн в стилі модерн.

 

фотошпалери 3д на стіну Арка і кулі кращі екологічні фото шпалери великий вибір зображень в нашому інтернет магазиніУ цій статті ви дізнаєтеся:

  • Основні тренди дизайну інтер'єру 2020;
  • Стилістичні напрямки модерну;
  • Як створити інтер'єр вітальні в стилі модерн.


  Стиль модерн виник в Англії в XIX столітті. Сама назва стилю означає сучасний інтер'єр. Модерн пропонував відмова від традиційних строгих форм і великої кількості декору на користь плавних ліній і мінімалізму.

  У дизайні інтер'єру багато уваги приділялося практичності і впровадження нових технологій. Тому консервативне населення довго відмовлялося сприймати цей стиль.

  І лише на початку XX століття модерн поступово вийшов за межі Англії. Шанувальниками модерну були люди, які прагнуть виділитися з натовпу - художники, архітектори і дизайнери. Завдяки цим людям, модерн поширився світом і породив кілька окремих течій, таких, як мінімалізм, ар-деко і хай-тек.

Дизайн інтер'єру в стилі модерн

фотошпалери 3д композиції на стіну Кульбаба на 3д тлі кращі екологічні фото шпалери великий вибір зображень в нашому інтернет магазині  Дизайн інтер'єру в стилі модерн - найактуальніша тенденція 2020 року. Якщо ви хочете створити сучасний ремонт у вітальні, стиль модерн оптимальне рішення.

  В основі цього стилю лежать принципи правильного зонування простору. Основна ставка робиться не на декоративні елементи, а на матеріали і красиві фактури. 

  Замість ліпнини і інкрустацій, в модерні ставку роблять на природні фактури, гру світла на поверхнях і відчуття комфорту. Ремонт в стилі модерн ідеально підійде для квартир студійного формату і оформлення залу. Щоб створити сучасний дизайн інтер'єру залу, потрібно виходити єдиної концепції.

  Зал розуміється як єдине приміщення, в якому можна організувати кілька зон. Інструментами зонування виступають освітлення та оздоблювальні матеріали. Найпростіше підкреслити різні зони можна за допомогою фотошпалер. Наприклад, прикрасити головну стіну мальовничою панорамою.

 

Дизайн залу в стилі модерн: класичний і сучасний підхід

Характерні риси модерну:

  • мінімалізм;
  • сувора меблі;
  • приглушена колірна гамма.


  Класичний дизайн залу в стилі модерн пропонує використовувати мінімум меблів. Всю меблювання залу можуть становити диван, журнальний столик і крісла. Гостьову зону можна підкреслити за допомогою килима.

  На стінах можуть бути організовані полки з декором. Колір меблів повинен гармоніювати з навколишнім оточенням. Зараз виділити гостьову зону можуть панорамні фотошпалери із зображенням сучасного мегаполісу, або 3д-абстракціями.

фотошпалери 3д композиції на стіну Білі тюльпани і кола кращі екологічні фото шпалери великий вибір зображень в нашому інтернет магазині Сучасні тренди дизайну інтер'єру пом'якшили ці принципи на користь більш яскравих відтінків і експериментів з фактурами матеріалів.

  У колірній гамі стилю модерн вітається використання насичених відтінків, таких як блакитний, фіолетовий, помаранчевий або оливковий. Наприклад, тепер інтер'єр вітальні в стилі модерн можна прикрасити яскравими шпалерами з квітами або зображенням природи.

  Або ж яскравим акцентом може стати кольорова меблі, яку вибирають за принципом контрасту. Наприклад, світлі стіни із зображенням пляжу і яскраво-блакитна меблі. Допускаються навіть використання сміливих контрастів, таких як поєднання чорного і червоного кольорів.

 

Фотошпалери в стилі модерн

  У сучасному інтер'єрі заохочується використання шпалер. Це пояснюється тим, що в умовах міської квартири використовувати дерево і камінь не завжди можливо. На щастя, можна вибрати фотошпалери для сучасного дизайну, які імітують дерев'яну або кам'яну фактуру.

  Можна вибрати фотошпалери, стилізовані під цеглу, фрески, графіті і навіть мармур. Купити фотошпалери для вітальні в стилі модерн ви можете в інтернет-магазині ЕКО Шпалери.

  Вибрати фотошпалери для інтер'єру в стилі модерн можна в нашому каталозі.

  Підпишись на наш Telegram та Twitter. Надсилаємо тільки краще!